GrescaGutsy

Differences between revisions 50 and 51
Revision 50 as of 2007-09-09 13:58:27
Size: 4765
Editor: 77
Comment:
Revision 51 as of 2007-09-10 09:01:39
Size: 4979
Editor: 203
Comment:
Deletions are marked like this. Additions are marked like this.
Line 9: Line 9:
Es proposa de fer-la el divendres 19 d'octubre, tot i que si es fes lluny de Barcelona potser s'hauria de replantejar el dia de la setmana per fer més fàcil el desplaçament. Si no hi ha canvis de última hora per part de la gent de Volcànica.cat que ens hostatjarà, es celebrarà el dissabte 20.10.2007 (horari i activitats pendents de tancar)
Line 11: Line 11:
[#Lleida A Lleida], independentment de les altres activitats que es celebraran, es farà una presentació d'Ubuntu i de la comunitat catalana. [#Lleida A Lleida], independentment de les altres activitats que es celebraran, es farà una presentació d'Ubuntu i de la comunitat catalana el 23.10.2007, a les 19:30h a l'IMAC.
Line 45: Line 45:
=== CD amb Gutsy catalanitzada ===
Line 47: Line 49:
La impressió amb lightscribe és un rotllo "patater". He demanat preu per que ens facin cds estampats en injecció de tinta. A la propera reunió comento els costos. Es faran imprimir 50 CD de manera professional, els quals vendrem posteriorment, per sota preu de cost, a fi de no haver de financiar-los íntegrament. La manca de cap mena de financiació no ens deixa altra alternativa.
Line 50: Line 52:

=== Samarretes LoCo ===

Es faran samarretes de la comunitat d'Ubuntaires en català.

Festa Gutsy

Navigation(children,1)

El proper 18 d'octubre es publicarà una nova versió de les distribucions de la família Ubuntu, amb el nom de The Gutsy Gibbon. El LoCo Team Català farà un acte social per celebrar-ne el llançament.

Quan

Si no hi ha canvis de última hora per part de la gent de Volcànica.cat que ens hostatjarà, es celebrarà el dissabte 20.10.2007 (horari i activitats pendents de tancar)

[#Lleida A Lleida], independentment de les altres activitats que es celebraran, es farà una presentació d'Ubuntu i de la comunitat catalana el 23.10.2007, a les 19:30h a l'IMAC.

Propostes d'Activitats

Enlloc de què l'equip proposi activitats, a l'estil d'una conferència tradicional, és molt més interessant que els participants siguin els que decideixen el que es vol fer; és el que s'anomena una no-conferència (Unconference) i hi ha una tecnologia que descriu com dur-ho a terme (Open_Space_Technology). La mostra més recent d'aquest tipus de trobades és el que s'anomena BarCamp: http://www.barcamp.org. Àlex Muntada

Anchor(ResumActivitats)

Actititats i llocs proposats

Activitats

Proposat per

Proposta

Tipus

Durada

Joan Carles (Palimsesto)

Fer cursos amb una eina com el Moodle, tutoritzats pels membres del CatalanTeam LoCo o de la comunitat d'Ubuntaires.

No presencial

--

DPini

Cadena de disseny (Tractar una imatge successivament, diferents persones amb diferents programes, per a veure el resultat final)

Presencial

30 a 60 mins

JosepSànchez (papapep)

Concurs de disseny de samarreta de la comunitat d'ubuntaires. Això hauria de ser no-presencial. A alguna festa-trobada es podria fer la votació.

No presencial

--

Nil i CarlesOriol

Freevial: Concurs de preguntes i respostes vinculades al programari lliure i al seu entorn.

Presencial

1h a 2h

Ivan Beà (telejet)

Install Party d'Ubuntu

Presencial

1h a 4h

Ivan Beà (telejet)

Presentació d'Ubuntu i el CatalanTeam

Presencial

30 a 60 mins

CarlesOriol

Estudi musical lliure: Es pretén demostrar que amb programari lliure es pot gestionar tot un estudi musical i, fins i tot, gravar música en viu "in situ".

Presencial

1h a 4h

RainCT

Festa de signatura de claus GPG (imprescindible conèixer el codi hexaubuntaire :P)

Presencial

30 min

Ubicacions

Proposat per

Proposta

Ivà (arualavi)

UPC Terrassa (pdt. confirmar i concretar)

Jordi Alins

Anchor(Lleida)Lleida, 23 d'octubre, amb el suport de la Delegació d'Òmnium Cultural (Lloc per concretar)

Ivan Beà (Telejet)

Olot, 19 a 21 d'octubre dins l'àmbit de "[http://www.volcanica.cat volcànica.cat]" Disposaríem de 10 ordinadors portàtils, xarxa, projectors i repositori local de la gutsy (per una install), pica-pica pels assistents, dinar pels ponents (la resta es pot afegir pagant uns 5-6€). Es pot realitzar la tarda de dissabte de 4 a 8 per exemple. Hi ha previsió que es passi molta gent degut a què a més de la volcànica i les xerrades es fa el robolot (concurs de robots) i la Fira de Sant Lluc al pavelló del costat (amb atraccions de fira, xurreries i altres). Si algú es vol quedar a dormir es pot oferir allotjament a les cases del organitzadors.

Oriol (Cortsenc)

Les Corts (Barcelona) Conscient de que fora bo canviar, sempre ens quedarà les Corts...

Jesús Ferré

Anchor(Amposta) Amposta - Dincs el cicle anual "Nits a l'atic" organitzat per [http://www.atictes.cat Atictes.cat] - Comuniquen que el que tenen interés de fer el 19.10.2007 amb nosaltres, per aquest cop, és una videoconferència d'uns 5 minuts. Cal veure qui la fa

Arnau i Julià

Atzusac d'en Tux, Sant Cugat del Vallès. Aula informàtica amb programari lliure (Kubuntu)

attachment:cubfreevial.png [wiki:CatalanTeam/GrescaGutsy/Freevial Freevial] - Preparar un concurs tipus trivial (per temes) sobre el mon de l'ubuntu i el programari lliure. Fer equips de 2 o 3 persones (humanes) que competeixin. Preparem les preguntes i una normativa bàsica (que evidentment ni la farà en papapep ni la votarem). Carles Oriol

attachment:gutsy.png (attachment:gutsy.svg)

CD amb Gutsy catalanitzada

Caldrà preparar els CDs com l'altre cop.

Es faran imprimir 50 CD de manera professional, els quals vendrem posteriorment, per sota preu de cost, a fi de no haver de financiar-los íntegrament. La manca de cap mena de financiació no ens deixa altra alternativa.

També cal preparar les isos, crec que l'altre cop ho va fer l'Orestes amb algú més.

Samarretes LoCo

Es faran samarretes de la comunitat d'Ubuntaires en català.

CarlesOriol

Qui

Organització del Freevial: CarlesOriol, NilOriol, RainCT, papapep.

CatalanTeam/GrescaGutsy (last edited 2008-08-06 16:22:32 by localhost)