Internauta

Differences between revisions 3 and 4
Revision 3 as of 2007-03-15 18:22:46
Size: 866
Editor: oersted
Comment:
Revision 4 as of 2007-03-16 07:39:33
Size: 885
Editor: 194
Comment: afegida l'emissora
Deletions are marked like this. Additions are marked like this.
Line 5: Line 5:
El dijous 15 de març de 2007 [https://launchpad.net/~ivaburgos n'Ivà Burgos] i [https://launchpad.net/~orestes n'Orestes Mas] hem anat a Catalunya Ràdio per parlar d'Ubuntu. Ens ha convidat el periodista [http://blocs.mesvilaweb.cat/bloc/38 Vicent Partal], pare de [http://www.vilaweb.cat/ Vilaweb], al seu programa [http://internauta.cat/ l'Internauta], que s'emet dissabte al migdia. D'aquesta manera el programa s'ha volgut fer ressò de la gran efervescència que hi ha darrerament a casa nostra entorn d'aquesta distribució de GNU/Linux. Li ho agraïm sincerament! El dijous 15 de març de 2007 [https://launchpad.net/~ivaburgos n'Ivà Burgos] i [https://launchpad.net/~orestes n'Orestes Mas] hem anat a Catalunya Ràdio per parlar d'Ubuntu. Ens ha convidat el periodista [http://blocs.mesvilaweb.cat/bloc/38 Vicent Partal], pare de [http://www.vilaweb.cat/ Vilaweb], al seu programa [http://internauta.cat/ l'Internauta], que s'emet dissabte al migdia a Catalunya Ràdio. D'aquesta manera, el programa s'ha volgut fer ressò de la gran efervescència que hi ha darrerament a casa nostra entorn d'aquesta distribució de GNU/Linux. Li ho agraïm sincerament!
Line 7: Line 7:
Quan tinguem més temps i hàgin publicat el ''podcast'', ja ampliarem la notícia. Quan tinguem més temps i hagin publicat el ''podcast'', ja ampliarem la notícia.

Resum de l'activitat

El dijous 15 de març de 2007 [https://launchpad.net/~ivaburgos n'Ivà Burgos] i [https://launchpad.net/~orestes n'Orestes Mas] hem anat a Catalunya Ràdio per parlar d'Ubuntu. Ens ha convidat el periodista [http://blocs.mesvilaweb.cat/bloc/38 Vicent Partal], pare de [http://www.vilaweb.cat/ Vilaweb], al seu programa [http://internauta.cat/ l'Internauta], que s'emet dissabte al migdia a Catalunya Ràdio. D'aquesta manera, el programa s'ha volgut fer ressò de la gran efervescència que hi ha darrerament a casa nostra entorn d'aquesta distribució de GNU/Linux. Li ho agraïm sincerament!

Quan tinguem més temps i hagin publicat el podcast, ja ampliarem la notícia.

Fotos

  • [attachment:internauta-1.jpg Una foto]
  • [attachment:internauta-2.jpg Una altra foto, més riallers :-)]


CategoryUbuntuTeams

CatalanTeam/Internauta (last edited 2008-08-06 16:39:57 by localhost)