Reunions

Differences between revisions 19 and 20
Revision 19 as of 2007-02-28 20:38:35
Size: 3584
Editor: 212
Comment:
Revision 20 as of 2007-03-01 13:03:34
Size: 3661
Editor: 58
Comment:
Deletions are marked like this. Additions are marked like this.
Line 17: Line 17:
||Cortsenc||'''FestaFeisty'''[[BR]] Acte de presentació de l'Ubuntu 7.04||

Include(CatalanTeam/Capçalera)

Les reunions del Catalan LoCo Team són al canal d'irc #ubuntu-cat d'irc.freenode.net.BR En trobareu les transcripcións integrades dins del wiki [wiki:CatalanTeam/IRC/Logs aquí].

Per a connectar-vos-hi, només cal engegar un programa de xat com l'xchat, el gaim, o d'altres, connectar-se al servidor irc.freenode.net, configurar el vostre àlies i unir-se al canal ubuntu-cat (join #ubuntu-cat). [wiki:CatalanTeam/IRC Aquí] hi ha instruccions més detallades i [wiki:CatalanTeam/InstruccionsXatKopete aquí] hi ha un tutorial detallat per a connectar-s'hi amb el Kopete.

La segona reunió es farà el dia 1 de març de 2007 a les 22.00 h, hora catalana. La durada serà d'una hora i mitja, aproximadament.

Ordre del dia

Qui

Què

RafaelCarreras

Creació d'una llista de correuBRper a "l'equip català", sense consultes tècniques.BRLimitada als membres de l'equip al Lauchpad?

RafaelCarreras

Periodicitat de reunionsBR Proposo de fer reunions oficials per irc cada dues setmanes

RafaelCarreras

Proposta per als LoCosBR [https://wiki.ubuntu.com/LoCoReview Revisió dels LoCos] Hem de proposar alguna cosa a Ubuntu per a saber què som?

RafaelCarreras

Temàtica permesa al [wiki:CatalanTeam/web/planeta Planeta]BR Tot o només PL? Les dues opcions sembla que tenen molt suportBRFem una enquesta al wiki o al Launchpad?

RainCT

Aprenentatge del BotBR Proposo que abans i/o un cop acabada la reunió aprofitem per començar a ensenyar al bot tot allò que ha de saber.

Cortsenc

FestaFeistyBR Acte de presentació de l'Ubuntu 7.04

La primera reunió es va fer el dia 1 de febrer de 2007 a les 22.00 h, hora catalana. La durada va ser d'una hora i mitja.

Temes tractats:

  • Trobada a l'Atzusac d'en Tux, Sant Cugat del Vallès

El dia 17 de febrer, dissabte, a les 17.00 h, ens trobarem a l'Atzusac d'en Tux, un centre de formació a Sant Cugat del Vallès. Allà ens presentarem tots plegats i començarem a organitzar els diversos grups. Hi ha gent que no podrà venir perquè viuen lluny, però ja farem altres trobades a d'altres llocs. Potser ho gravem en video, sinó, ja farem fotos i un resum. Per cert, que les fotos són importants, s'han de documentar aquestes coses. https://wiki.ubuntu.com/CatalanTeam/Trobada07.02

  • El lloc web ubuntu.cat

En Toni Hermoso lidera la gestió del lloc ubuntu.cat. Tot just ara s'ha de decidir quins programes s'instal·len per a gestionar els continguts. Canonical ens ha comprat ubuntu-cat.org. Allà és on es penjarà la documentació traduïda com fan els altres LoCos. S'obrirà un fòrum a ubuntuforums.org [Orestes]. ubuntu.cat podria ser un portal o una còpia d'ubuntu-cat.org, ja veurem. https://wiki.ubuntu.com/CatalanTeam/web

  • Els cursos

Hi ha un curs en marxa, prèviament a la formació del LoCo. També hi ha gent disposada a donar cursos i xerrades, però cap d'organitzada. N'hi ha unes quantes persones que ja tenen muntats o a mig muntar cursos d'*ubuntu. Cal documentar-ho: poseu-hi detalls a https://wiki.ubuntu.com/CatalanTeam/difusio

  • Els crèdits de PL

Al wiki de difusió hi ha tota la documentació generada. En Jordi Alins lidera aquest grup que pretén que alguna universitat doni crèdits de lliure elecció de programari lliure. Calen professors, patrocinadors i convèncer les universitats. És factible fer-ho. L'Àlex Muntada, membre de la Càtedra de PL de la UPC, farà unes gestions per a veure com està el terreny. https://wiki.ubuntu.com/CatalanTeam/difusio

CatalanTeam/Reunions (last edited 2023-09-07 14:29:18 by rafael-carreras)