Reunions

Differences between revisions 24 and 25
Revision 24 as of 2007-03-19 09:00:04
Size: 4820
Editor: 194
Comment: actualització i resum de la reunió
Revision 25 as of 2007-03-20 07:22:14
Size: 5073
Editor: 133-152-81-62
Comment: Afegits enllaços a les transcripcions completes de les reunións.
Deletions are marked like this. Additions are marked like this.
Line 15: Line 15:
Resum de la reunió del 18 de març de 2007 per irc al canal #ubuntu-cat@freenode.net  Resum de la reunió del 18 de març de 2007 per irc al canal #ubuntu-cat@freenode.net[[BR]]
([wiki:CatalanTeam/IRC/Logs/20070318-CatalanTeam transcripció completa])
Line 22: Line 23:
Resum de la reunió de l'1 de març de 2007 per irc al canal #ubuntu-cat@freenode.net  Resum de la reunió de l'1 de març de 2007 per irc al canal #ubuntu-cat@freenode.net[[BR]]
([wiki:CatalanTeam/IRC/Logs/20070301-CatalanTeam Transcripció completa])
Line 43: Line 45:
La primera reunió es va fer el dia 1 de febrer de 2007 a les 22.00 h, hora catalana. La durada va ser d'una hora i mitja. La primera reunió es va fer el dia 1 de febrer de 2007 a les 22.00 h, hora catalana. La durada va ser d'una hora i mitja. En podeu llegir la [wiki:CatalanTeam/IRC/Logs/20070201-CatalanTeam transcripció completa].)

Include(CatalanTeam/Capçalera)

Les reunions del Catalan LoCo Team són al canal d'irc #ubuntu-cat d'irc.freenode.net.BR En trobareu les transcripcións integrades dins del wiki [wiki:CatalanTeam/IRC/Logs aquí].

Per a connectar-vos-hi, només cal engegar un programa de xat com l'xchat, el gaim, o d'altres, connectar-se al servidor irc.freenode.net, configurar el vostre àlies i unir-se al canal ubuntu-cat (join #ubuntu-cat). [wiki:CatalanTeam/IRC Aquí] hi ha instruccions més detallades i [wiki:CatalanTeam/InstruccionsXatKopete aquí] hi ha un tutorial detallat per a connectar-s'hi amb el Kopete.

La quarta reunió es farà el dia 1 d'abril de 2007 a les 22.00 h, hora catalana. La durada serà d'una hora, aproximadament.

Ordre del dia

Qui

Què

Cortsenc

[wiki:CatalanTeam/festafeisty FestaFeisty]BR Acte de presentació de l'Ubuntu 7.04

El teu nom

El tema que vols que es tractiBR El resum.

Resum de la reunió del 18 de març de 2007 per irc al canal #ubuntu-cat@freenode.netBR ([wiki:CatalanTeam/IRC/Logs/20070318-CatalanTeam transcripció completa])

 • En RainCT ens va explicar com funciona el bot del canal d'irc i vam acordar anomenar-lo UbuCat.

 • [wiki:CatalanTeam/festafeisty FestaFeisty]. Acte de presentació de l'Ubuntu 7.04.

Ja tenim clar que farem una festa el dia 20 d'abril a Les Corts (Barcelona), projectarem una presentació d'*ubuntu. Tindrem un parell d'ordinadors amb Ubuntu i Kubuntu per a ensenyar als assistents i farem còpies de CD de la nova versió en català. El Rafael Carreras enviarà un correu a la llista per a captar voluntaris per a fer merxandatge.

Resum de la reunió de l'1 de març de 2007 per irc al canal #ubuntu-cat@freenode.netBR ([wiki:CatalanTeam/IRC/Logs/20070301-CatalanTeam Transcripció completa])

 • Creació d'una llista de correu per a "l'equip català", sense consultes tècniques.

Es va decidir no limitar-la a subscrits al Launchpad, però sí a la llista de correu habitual. La subscripció es farà primer amb els missatges moderats i, quan es cregui convenient, es deixarà enviar missatges directament a cada usuari per separat. Es demanarà la llista a Ubuntu.

 • Periodicitat de reunions.

Es va decidir de fer les reunions oficials per irc cada dues setmanes, diumenges al vespre i de només una hora de durada. La propera serà el dia 18 de març.

L'Àlex Muntada i el Rafael Carreras seguiran l'actualitat d'aquesta revisió per si hi hem de dir la nostra, encara que som un cas de Loco especial.

 • Temàtica permesa al Planeta

Decidim preparar una enquesta al Launchpad. Ja està activa.

 • Aprenentatge del Bot

Proposta per a començar a ensenyar al bot de l'irc tot allò que ha de saber. No hi va haver temps, ho treslladem a la propera reunió.

 • Festa Feisty. Acte de presentació de l'Ubuntu 7.04.

No ens vam posar gaire d'acord en què haurem de fer, però vam constatar que encara hi ha temps.

La primera reunió es va fer el dia 1 de febrer de 2007 a les 22.00 h, hora catalana. La durada va ser d'una hora i mitja. En podeu llegir la [wiki:CatalanTeam/IRC/Logs/20070201-CatalanTeam transcripció completa].)

Temes tractats:

 • Trobada a l'Atzusac d'en Tux, Sant Cugat del Vallès

El dia 17 de febrer, dissabte, a les 17.00 h, ens trobarem a l'Atzusac d'en Tux, un centre de formació a Sant Cugat del Vallès. Allà ens presentarem tots plegats i començarem a organitzar els diversos grups. Hi ha gent que no podrà venir perquè viuen lluny, però ja farem altres trobades a d'altres llocs. Potser ho gravem en video, sinó, ja farem fotos i un resum. Per cert, que les fotos són importants, s'han de documentar aquestes coses. https://wiki.ubuntu.com/CatalanTeam/Trobada07.02

 • El lloc web ubuntu.cat

En Toni Hermoso lidera la gestió del lloc ubuntu.cat. Tot just ara s'ha de decidir quins programes s'instal·len per a gestionar els continguts. Canonical ens ha comprat ubuntu-cat.org. Allà és on es penjarà la documentació traduïda com fan els altres LoCos. S'obrirà un fòrum a ubuntuforums.org [Orestes]. ubuntu.cat podria ser un portal o una còpia d'ubuntu-cat.org, ja veurem. https://wiki.ubuntu.com/CatalanTeam/web

 • Els cursos

Hi ha un curs en marxa, prèviament a la formació del LoCo. També hi ha gent disposada a donar cursos i xerrades, però cap d'organitzada. N'hi ha unes quantes persones que ja tenen muntats o a mig muntar cursos d'*ubuntu. Cal documentar-ho: poseu-hi detalls a https://wiki.ubuntu.com/CatalanTeam/difusio

 • Els crèdits de PL

Al wiki de difusió hi ha tota la documentació generada. En Jordi Alins lidera aquest grup que pretén que alguna universitat doni crèdits de lliure elecció de programari lliure. Calen professors, patrocinadors i convèncer les universitats. És factible fer-ho. L'Àlex Muntada, membre de la Càtedra de PL de la UPC, farà unes gestions per a veure com està el terreny. https://wiki.ubuntu.com/CatalanTeam/difusio

CatalanTeam/Reunions (last edited 2023-11-18 12:07:35 by rafael-carreras)