Reunions

Differences between revisions 3 and 5 (spanning 2 versions)
Revision 3 as of 2007-02-01 06:36:32
Size: 411
Editor: 84-123-0-230
Comment:
Revision 5 as of 2007-02-01 16:26:52
Size: 1496
Editor: 194
Comment: enllaços
Deletions are marked like this. Additions are marked like this.
Line 3: Line 3:
Aquí caldria posar les intruccions per a connectar-s'hi. Per a connectar-vos-hi, només cal engegar un programa de xat com l'xchat, el gaim, o d'altres, connectar-se al servidor irc.freenode.net, configurar el vostre àlies i unir-se al canal ubuntu-cat (join #ubuntu-cat).
Line 5: Line 5:
La propera reunió (de fet, la primera) es farà el dia 1 de febrer a les 22.00 h. La durada aproximada serà d'una hora. La propera reunió (de fet, la primera) es farà el dia 1 de febrer de 2007 a les 22.00 h, hora catalana. La durada aproximada serà d'una hora i mitja.
Line 10: Line 10:
 * La Web ubuntu.cat
 * Els Cursos
 * Els Crèdits de PL
El dia 17 de febrer, dissabte, a les 17.00 h, ens trobarem a l'Atzusac d'en Tux, un centre de formació a Sant Cugat del Vallès. Allà ens presentarem tots plegats i començarem a organitzar els diversos grups.
https://wiki.ubuntu.com/CatalanTeam/Trobada07.02

 * El lloc web ubuntu.cat
En Toni Hermoso lidera la gestió del lloc ubuntu.cat. Tot just ara s'ha de decidir quins programes s'instal·len per a gestionar els continguts.
https://wiki.ubuntu.com/CatalanTeam/web

 * Els cursos
Hi ha un curs en marxa, prèviament a la formació del LoCo. També hi ha gent disposada a donar cursos i xerrades, però cap d'organitzada.

 * Els crèdits de PL
Al wiki de difusió hi ha tota la documentació generada. En Jordi Alins lidera aquest grup que pretén que alguna universitat doni crèdits de lliure elecció de programari lliure. Calen professors, patrocinadors i convèncer les universitats.
https://wiki.ubuntu.com/CatalanTeam/difusio

Les reunions del Catalan LoCo Team són al canal d'irc #ubuntu-cat d'irc.freenode.net.

Per a connectar-vos-hi, només cal engegar un programa de xat com l'xchat, el gaim, o d'altres, connectar-se al servidor irc.freenode.net, configurar el vostre àlies i unir-se al canal ubuntu-cat (join #ubuntu-cat).

La propera reunió (de fet, la primera) es farà el dia 1 de febrer de 2007 a les 22.00 h, hora catalana. La durada aproximada serà d'una hora i mitja.

Ordre del dia:

  • Trobada a l'Atzusac d'en Tux, Sant Cugat del Vallès

El dia 17 de febrer, dissabte, a les 17.00 h, ens trobarem a l'Atzusac d'en Tux, un centre de formació a Sant Cugat del Vallès. Allà ens presentarem tots plegats i començarem a organitzar els diversos grups. https://wiki.ubuntu.com/CatalanTeam/Trobada07.02

  • El lloc web ubuntu.cat

En Toni Hermoso lidera la gestió del lloc ubuntu.cat. Tot just ara s'ha de decidir quins programes s'instal·len per a gestionar els continguts. https://wiki.ubuntu.com/CatalanTeam/web

  • Els cursos

Hi ha un curs en marxa, prèviament a la formació del LoCo. També hi ha gent disposada a donar cursos i xerrades, però cap d'organitzada.

  • Els crèdits de PL

Al wiki de difusió hi ha tota la documentació generada. En Jordi Alins lidera aquest grup que pretén que alguna universitat doni crèdits de lliure elecció de programari lliure. Calen professors, patrocinadors i convèncer les universitats. https://wiki.ubuntu.com/CatalanTeam/difusio

CatalanTeam/Reunions (last edited 2021-11-29 14:01:24 by rafael-carreras)