Reunions

Differences between revisions 37 and 38
Revision 37 as of 2007-04-16 12:20:49
Size: 6338
Editor: 194
Comment: ordre del dia
Revision 38 as of 2007-04-16 18:43:46
Size: 7001
Editor: 212
Comment: Millora de formatació
Deletions are marked like this. Additions are marked like this.
Line 8: Line 8:
== Propera reunió ==
Line 10: Line 12:
'''Ordre del dia''' === Ordre del dia ===
Line 19: Line 21:
Resum de la reunió del 15 d'abril de 2007 per irc al canal #ubuntu-cat@freenode.net[[BR]]
(Properament)
== Reunions fetes ==
Line 22: Line 23:
Resum de la reunió de l'1 d'abril de 2007 per irc al canal #ubuntu-cat@freenode.net[[BR]] === Cinquena Reunió (15/04/2007) ===

Resum de la reunió del 15 d'abril de 2007 per IRC al canal #ubuntu-cat@freenode.net[[BR]]
(Pròximament...)

==== Temes Tractats ====

(Pròximament)


=== Quarta Reunió (01/04/2007) ===

Resum de la reunió de l'1 d'abril de 2007 per IRC al canal #ubuntu-cat@freenode.net[[BR]]
Line 25: Line 38:
 * Es va decidir que cadascú faria les còpies que pogués de la Feisty, tant de cara a la festa com posteriorment per a repartir en esdeveniments. Poden o no tenir la caràtula que hi ha al [wiki:CatalanTeam/Grafisme wiki].
 * La [wiki:CatalanTeam/festafeisty FestaFeisty] es farà divendres 20 d'abril a Les Corts (Barcelona) de 20:00 h a 22:00 h. Es passarà una presentació en odp, disposarem d'equip de música amb música lliure, un parell d'ordinadors mostrant la Feisty, organitzarem un concurs per al logo de l'equip, i petarem la xerrada tant entre nosaltres com amb la gent no iniciada que hi assistirà.
==== Temes Tractats ====
Line 28: Line 40:
Resum de la reunió del 18 de març de 2007 per irc al canal #ubuntu-cat@freenode.net[[BR]]  * '''CDs de la Feisty'''[[BR]]Es va decidir que cadascú faria les còpies que pogués de la Feisty, tant de cara a la festa com posteriorment per a repartir en esdeveniments. Poden o no tenir la caràtula que hi ha al [wiki:CatalanTeam/Grafisme wiki].

 * '''Més sobre la Festa Feisty'''[[BR]]La [wiki:CatalanTeam/festafeisty FestaFeisty] es farà divendres 20 d'abril a Les Corts (Barcelona) de 20:00 h a 22:00 h. Es passarà una presentació en odp, disposarem d'equip de música amb música lliure, un parell d'ordinadors mostrant la Feisty, organitzarem un concurs per al logo de l'equip, i petarem la xerrada tant entre nosaltres com amb la gent no iniciada que hi assistirà.


=== Terçera Reunió (18/03/2007) ===

Resum de la reunió del 18 de març de 2007 per IRC al canal #ubuntu-cat@freenode.net[[BR]]
Line 31: Line 50:
 * En RainCT ens va explicar com funciona el bot del canal d'irc i vam acordar anomenar-lo UbuCat.
 * [wiki:CatalanTeam/festafeisty FestaFeisty]. Acte de presentació de l'Ubuntu 7.04.
Ja tenim clar que farem una festa el dia 20 d'abril a Les Corts (Barcelona), projectarem una presentació d'*ubuntu. Tindrem un parell d'ordinadors amb Ubuntu i Kubuntu per a ensenyar als assistents i farem còpies de CD de la nova versió en català. El Rafael Carreras enviarà un correu a la llista per a captar voluntaris per a fer merxandatge.
==== Temes Tractats ====
Line 35: Line 52:
 * '''Funcionament del Bot i elecció de nom.'''[[BR]]En RainCT ens va explicar com funciona el bot del canal d'irc i vam acordar anomenar-lo UbuCat.

 * '''[wiki:CatalanTeam/festafeisty FestaFeisty]. Acte de presentació de l'Ubuntu 7.04.'''[[BR]]Ja tenim clar que farem una festa el dia 20 d'abril a Les Corts (Barcelona), projectarem una presentació d'*ubuntu. Tindrem un parell d'ordinadors amb Ubuntu i Kubuntu per a ensenyar als assistents i farem còpies de CD de la nova versió en català. El Rafael Carreras enviarà un correu a la llista per a captar voluntaris per a fer merxandatge.


=== Segona Reunió (01/03/2007) ===
Line 39: Line 62:
 * Creació d'una llista de correu per a "l'equip català", sense consultes tècniques.
Es va decidir no limitar-la a subscrits al Launchpad, però sí a la llista de correu habitual. La subscripció es farà primer amb els missatges moderats i, quan es cregui convenient, es deixarà enviar missatges directament a cada usuari per separat. Es demanarà la llista a Ubuntu.
==== Temes Tractats ====
Line 42: Line 64:
 * Periodicitat de reunions.
Es va decidir de fer les reunions oficials per irc cada dues setmanes, diumenges al vespre i de només una hora de durada. La propera serà el dia 18 de març.
 * '''Creació d'una llista de correu per a "l'equip català", sense consultes tècniques.'''[[BR]]Es va decidir no limitar-la a subscrits al Launchpad, però sí a la llista de correu habitual. La subscripció es farà primer amb els missatges moderats i, quan es cregui convenient, es deixarà enviar missatges directament a cada usuari per separat. Es demanarà la llista a Ubuntu.
Line 45: Line 66:
 * Revisió dels LoCos.
L'Àlex Muntada i el Rafael Carreras seguiran l'actualitat d'aquesta revisió per si hi hem de dir la nostra, encara que som un cas de Loco especial.
 * '''Periodicitat de reunions.'''[[BR]]Es va decidir de fer les reunions oficials per irc cada dues setmanes, diumenges al vespre i de només una hora de durada. La propera serà el dia 18 de març.
Line 48: Line 68:
 * Temàtica permesa al Planeta
Decidim preparar una enquesta al Launchpad. Ja està activa.
 * '''Revisió dels LoCos.'''[[BR]]L'Àlex Muntada i el Rafael Carreras seguiran l'actualitat d'aquesta revisió per si hi hem de dir la nostra, encara que som un cas de Loco especial.
Line 51: Line 70:
 * Aprenentatge del Bot
Proposta per a començar a ensenyar al bot de l'irc tot allò que ha de saber. No hi va haver temps, ho treslladem a la propera reunió.
 * '''Temàtica permesa al Planeta'''[[BR]]Decidim preparar una enquesta al Launchpad. Ja està activa.
Line 54: Line 72:
 * Festa Feisty. Acte de presentació de l'Ubuntu 7.04.
No ens vam posar gaire d'acord en què haurem de fer, però vam constatar que encara hi ha temps.
 * '''Aprenentatge del Bot'''[[BR]]Proposta per a començar a ensenyar al bot de l'IRC tot allò que ha de saber. No hi va haver temps, ho traslladem a la propera reunió.
Line 57: Line 74:
 * '''Festa Feisty. Acte de presentació de l'Ubuntu 7.04.'''[[BR]]No ens vam posar gaire d'acord en què haurem de fer, però vam constatar que encara hi ha temps.


=== Primera Reunió (01/02/2007) ===
Line 60: Line 81:
Temes tractats: ==== Temes Tractats ====
Line 62: Line 83:
 * Trobada a l'Atzusac d'en Tux, Sant Cugat del Vallès
El dia 17 de febrer, dissabte, a les 17.00 h, ens trobarem a l'Atzusac d'en Tux, un centre de formació a Sant Cugat del Vallès. Allà ens presentarem tots plegats i començarem a organitzar els diversos grups. Hi ha gent que no podrà venir perquè viuen lluny, però ja farem altres trobades a d'altres llocs. Potser ho gravem en video, sinó, ja farem fotos i un resum. Per cert, que les fotos són importants, s'han de documentar aquestes coses.
https://wiki.ubuntu.com/CatalanTeam/Trobada07.02
 * '''Trobada a l'Atzusac d'en Tux, Sant Cugat del Vallès'''[[BR]]El dia 17 de febrer, dissabte, a les 17.00 h, ens trobarem a l'Atzusac d'en Tux, un centre de formació a Sant Cugat del Vallès. Allà ens presentarem tots plegats i començarem a organitzar els diversos grups. Hi ha gent que no podrà venir perquè viuen lluny, però ja farem altres trobades a d'altres llocs. Potser ho gravem en video, sinó, ja farem fotos i un resum. Per cert, que les fotos són importants, s'han de documentar aquestes coses. [[BR]]https://wiki.ubuntu.com/CatalanTeam/Trobada07.02
Line 66: Line 85:
 * El lloc web ubuntu.cat
En Toni Hermoso lidera la gestió del lloc ubuntu.cat. Tot just ara s'ha de decidir quins programes s'instal·len per a gestionar els continguts. Canonical ens ha comprat ubuntu-cat.org. Allà és on es penjarà la documentació traduïda com fan els altres LoCos. S'obrirà un fòrum a ubuntuforums.org [Orestes]. ubuntu.cat podria ser un portal o una còpia d'ubuntu-cat.org, ja veurem.
https://wiki.ubuntu.com/CatalanTeam/web
 * '''El lloc web ubuntu.cat'''[[BR]]En Toni Hermoso lidera la gestió del lloc ubuntu.cat. Tot just ara s'ha de decidir quins programes s'instal·len per a gestionar els continguts. Canonical ens ha comprat ubuntu-cat.org. Allà és on es penjarà la documentació traduïda com fan els altres LoCos. S'obrirà un fòrum a ubuntuforums.org [Orestes]. ubuntu.cat podria ser un portal o una còpia d'ubuntu-cat.org, ja veurem. [[BR]]https://wiki.ubuntu.com/CatalanTeam/web
Line 70: Line 87:
 * Els cursos
Hi ha un curs en marxa, prèviament a la formació del LoCo. També hi ha gent disposada a donar cursos i xerrades, però cap d'organitzada. N'hi ha unes quantes persones que ja tenen muntats o a mig muntar cursos d'*ubuntu. Cal documentar-ho: poseu-hi detalls a
https://wiki.ubuntu.com/CatalanTeam/difusio
 * '''Els cursos'''[[BR]]Hi ha un curs en marxa, prèviament a la formació del LoCo. També hi ha gent disposada a donar cursos i xerrades, però cap d'organitzada. N'hi ha unes quantes persones que ja tenen muntats o a mig muntar cursos d'*ubuntu. Cal documentar-ho: poseu-hi detalls a [[BR]]https://wiki.ubuntu.com/CatalanTeam/difusio
Line 74: Line 89:
 * Els crèdits de PL
Al wiki de difusió hi ha tota la documentació generada. En Jordi Alins lidera aquest grup que pretén que alguna universitat doni crèdits de lliure elecció de programari lliure. Calen professors, patrocinadors i convèncer les universitats. És factible fer-ho. L'Àlex Muntada, membre de la Càtedra de PL de la UPC, farà unes gestions per a veure com està el terreny.
https://wiki.ubuntu.com/CatalanTeam/difusio
 * '''Els crèdits de Programari Lliure'''[[BR]]Al wiki de difusió hi ha tota la documentació generada. En Jordi Alins lidera aquest grup que pretén que alguna universitat doni crèdits de lliure elecció de programari lliure. Calen professors, patrocinadors i convèncer les universitats. És factible fer-ho. L'Àlex Muntada, membre de la Càtedra de PL de la UPC, farà unes gestions per a veure com està el terreny.[[BR]]https://wiki.ubuntu.com/CatalanTeam/difusio

Include(CatalanTeam/Capçalera)

Les reunions del Catalan LoCo Team són al canal d'irc #ubuntu-cat d'irc.freenode.net.BR En trobareu les transcripcións integrades dins del wiki [wiki:CatalanTeam/IRC/Logs aquí].

Per a connectar-vos-hi, només cal engegar un programa de xat com l'xchat, el gaim, o d'altres, connectar-se al servidor irc.freenode.net, configurar el vostre àlies i unir-se al canal ubuntu-cat (join #ubuntu-cat). [wiki:CatalanTeam/IRC Aquí] hi ha instruccions més detallades i [wiki:CatalanTeam/InstruccionsXatKopete aquí] hi ha un tutorial detallat per a connectar-s'hi amb el Kopete.

Propera reunió

La sisena reunió es farà el dia 22 d'abril de 2007 a les 22.00 h, hora catalana. La durada serà d'una hora, aproximadament. (A veure si és veritat)

Ordre del dia

Qui

Què

Cortsenc

[wiki:CatalanTeam/festafeisty FestaFeisty]BR Comentaris sobre l'acte de presentació de l'Ubuntu 7.04.

RafaelCarreras

Consideració d'aprovació del LoCoBR Fem ja la sol·licitud per a l'aprovació de l'equip català?

RainCT

Consideració d'elegir el Team Leader no-provisionalBR Quan ho podem fer?

toniher

Rellançament del grup del webBR Començar a repartir les feines

El teu nom

El tema que vols que es tractiBR El resum.

Reunions fetes

Cinquena Reunió (15/04/2007)

Resum de la reunió del 15 d'abril de 2007 per IRC al canal #ubuntu-cat@freenode.netBR (Pròximament...)

Temes Tractats

(Pròximament)

Quarta Reunió (01/04/2007)

Resum de la reunió de l'1 d'abril de 2007 per IRC al canal #ubuntu-cat@freenode.netBR ([wiki:CatalanTeam/IRC/Logs/20070401-CatalanTeam transcripció completa])

Temes Tractats

 • CDs de la FeistyBREs va decidir que cadascú faria les còpies que pogués de la Feisty, tant de cara a la festa com posteriorment per a repartir en esdeveniments. Poden o no tenir la caràtula que hi ha al [wiki:CatalanTeam/Grafisme wiki].

 • Més sobre la Festa FeistyBRLa [wiki:CatalanTeam/festafeisty FestaFeisty] es farà divendres 20 d'abril a Les Corts (Barcelona) de 20:00 h a 22:00 h. Es passarà una presentació en odp, disposarem d'equip de música amb música lliure, un parell d'ordinadors mostrant la Feisty, organitzarem un concurs per al logo de l'equip, i petarem la xerrada tant entre nosaltres com amb la gent no iniciada que hi assistirà.

Terçera Reunió (18/03/2007)

Resum de la reunió del 18 de març de 2007 per IRC al canal #ubuntu-cat@freenode.netBR ([wiki:CatalanTeam/IRC/Logs/20070318-CatalanTeam transcripció completa])

Temes Tractats

 • Funcionament del Bot i elecció de nom.BREn RainCT ens va explicar com funciona el bot del canal d'irc i vam acordar anomenar-lo UbuCat.

 • [wiki:CatalanTeam/festafeisty FestaFeisty]. Acte de presentació de l'Ubuntu 7.04.BRJa tenim clar que farem una festa el dia 20 d'abril a Les Corts (Barcelona), projectarem una presentació d'*ubuntu. Tindrem un parell d'ordinadors amb Ubuntu i Kubuntu per a ensenyar als assistents i farem còpies de CD de la nova versió en català. El Rafael Carreras enviarà un correu a la llista per a captar voluntaris per a fer merxandatge.

Segona Reunió (01/03/2007)

Resum de la reunió de l'1 de març de 2007 per irc al canal #ubuntu-cat@freenode.netBR ([wiki:CatalanTeam/IRC/Logs/20070301-CatalanTeam Transcripció completa])

Temes Tractats

 • Creació d'una llista de correu per a "l'equip català", sense consultes tècniques.BREs va decidir no limitar-la a subscrits al Launchpad, però sí a la llista de correu habitual. La subscripció es farà primer amb els missatges moderats i, quan es cregui convenient, es deixarà enviar missatges directament a cada usuari per separat. Es demanarà la llista a Ubuntu.

 • Periodicitat de reunions.BREs va decidir de fer les reunions oficials per irc cada dues setmanes, diumenges al vespre i de només una hora de durada. La propera serà el dia 18 de març.

 • Revisió dels LoCos.BRL'Àlex Muntada i el Rafael Carreras seguiran l'actualitat d'aquesta revisió per si hi hem de dir la nostra, encara que som un cas de Loco especial.

 • Temàtica permesa al PlanetaBRDecidim preparar una enquesta al Launchpad. Ja està activa.

 • Aprenentatge del BotBRProposta per a començar a ensenyar al bot de l'IRC tot allò que ha de saber. No hi va haver temps, ho traslladem a la propera reunió.

 • Festa Feisty. Acte de presentació de l'Ubuntu 7.04.BRNo ens vam posar gaire d'acord en què haurem de fer, però vam constatar que encara hi ha temps.

Primera Reunió (01/02/2007)

La primera reunió es va fer el dia 1 de febrer de 2007 a les 22.00 h, hora catalana. La durada va ser d'una hora i mitja. En podeu llegir la [wiki:CatalanTeam/IRC/Logs/20070201-CatalanTeam transcripció completa].)

Temes Tractats

 • Trobada a l'Atzusac d'en Tux, Sant Cugat del VallèsBREl dia 17 de febrer, dissabte, a les 17.00 h, ens trobarem a l'Atzusac d'en Tux, un centre de formació a Sant Cugat del Vallès. Allà ens presentarem tots plegats i començarem a organitzar els diversos grups. Hi ha gent que no podrà venir perquè viuen lluny, però ja farem altres trobades a d'altres llocs. Potser ho gravem en video, sinó, ja farem fotos i un resum. Per cert, que les fotos són importants, s'han de documentar aquestes coses. BRhttps://wiki.ubuntu.com/CatalanTeam/Trobada07.02

 • El lloc web ubuntu.catBREn Toni Hermoso lidera la gestió del lloc ubuntu.cat. Tot just ara s'ha de decidir quins programes s'instal·len per a gestionar els continguts. Canonical ens ha comprat ubuntu-cat.org. Allà és on es penjarà la documentació traduïda com fan els altres LoCos. S'obrirà un fòrum a ubuntuforums.org [Orestes]. ubuntu.cat podria ser un portal o una còpia d'ubuntu-cat.org, ja veurem. BRhttps://wiki.ubuntu.com/CatalanTeam/web

 • Els cursosBRHi ha un curs en marxa, prèviament a la formació del LoCo. També hi ha gent disposada a donar cursos i xerrades, però cap d'organitzada. N'hi ha unes quantes persones que ja tenen muntats o a mig muntar cursos d'*ubuntu. Cal documentar-ho: poseu-hi detalls a BRhttps://wiki.ubuntu.com/CatalanTeam/difusio

 • Els crèdits de Programari LliureBRAl wiki de difusió hi ha tota la documentació generada. En Jordi Alins lidera aquest grup que pretén que alguna universitat doni crèdits de lliure elecció de programari lliure. Calen professors, patrocinadors i convèncer les universitats. És factible fer-ho. L'Àlex Muntada, membre de la Càtedra de PL de la UPC, farà unes gestions per a veure com està el terreny.BRhttps://wiki.ubuntu.com/CatalanTeam/difusio

CatalanTeam/Reunions (last edited 2023-11-18 12:07:35 by rafael-carreras)