JosepSànchez

Redirected from page "JosepSanchez"

Clear message

papapep.png

La meva vida amb gnu/Linux

Sóc usuari de Gnu/Linux des de 1995, de les primeres versions de Red Hat passant per Open Caldera Linux i Suse Linux, fins que vaig descobrir Debian, el qual he estat usant des de la seva versió 2.1 (Slink). Ubuntu m'ha permès trobar el que molts de nosaltres hem estat esperant durant molt temps: un sistema operatiu Gnu/Linux apte per a ser utilitzat gairebé per qualsevol usuari sense necessitat de ser un expert informàtic, el qual ens aporta molts beneficis i minimitza els seus desavantatges. Sóc membre formal d'Ubuntu des del 3 de novembre de 2009.

Treball

Sóc el cap de sistemes de l'empresa on treballo. Hi he introduït el programari lliure, bàsicament a la sala de servidors, però de mica en mica també als ordinadors de sobretaula i als nostres dispositius de xarxa, on ja s'empra majoria de programari de font oberta i alguns PC clients ja són purament Gnu/Linux.

Activitats

Formo part de l'equip d'Ubuntaires de parla catalana, Ubuntu CatalanTeam LoCo, on tracto d'ajudar en tot el que cal fer: traduint documentació de l'anglès al català, ajudant als més novells al fòrum i llistes de correu (comunitat i equip) o ajudant a preparar els esdeveniments que l'equip organitza. Així mateix, formo part del grup de traducció al català del projecte LXDE.

Correu electrònic: papapep [at] gmx [dot] com

Jabber: papapep [at] jabber [dot] org

IRC: papapep [at freenode.net]

Blog: http://papapep.caliu.cat/

JosepSànchez (last edited 2011-01-06 21:20:16 by 178-237-145-102)