PekkaNiemistö

Hei!

Olen Pekka Niemistö ja olen vuoden 2007 alusta alkaen ollut "aktiivinen" Linux Ubuntu käyttäjä. Olen syntynyt vuonna 1982 ja perheen isä, sekä tietotekniikkaa harrastava henkilö.


2 marraskuuta 2008


Moips, ekat lumet on jo maassa!

Ihan pakolla nyt jotain tänne jo laitan. Ja nyt kirjoitan sellaisesta aiheesta, joka on jo päässäni pyörinyt pitkään. Kysymys on siis Linux Ubuntun ulkonäkö (työpöytä) väritys ja palkkivärit yms. Ruskehtava väri on ihan hieno, mutta jos siitä saisi tehtyä vielä hieman värikkäämmän ja viehättävämmän se voisi olla aika iso + : ssa Ubuntulle. Taustakuva: tumma ja ruskehtava jatkuvalla syötöllä - ei oikein innosta. Ylä ja alapalkit: täysin harmaat jo asennuksen jälkeen. Houkutteleeko käyttämään, jos on esim. saanut maistia siitä minkälainen on Windows? Nämä kaksi lyödään rinnan ja annetaan käyttäjän valita: Tulos? Ei ainakaan heti alkujaan ruskehtavan tumma ja harmaa palkkinen Ubuntu!! Kaikki kunnia mahtavalle Ubuntulle, mutta jotain kuitenkin kaipaisi siihen ulkonäkötilaan, jotain mikä saisi uudetkin käyttäjät innostumaan tuohon värikkääseen ja mystiseen järjestelmään.

Hienoa työtä Ubuntussa on väännetty, sitä ei voi kieltää. Ongelmiakin toki vielä on, mutta niitähän on aina - eikä kaikkia voida saada millään pois. Kannettava tietokoneeni ei järin Ubuntusta piittaa, ongelmaksi esiintyy ACPI, virransäästöt ja ilman sitäkin osittainen prosessorin tuulettimen vajavainen toiminta --> koneen lämpötila nousee!

Tällä hetkellä voit lukea minusta lisää kotisivultani: http://www.pexinet.jossain.com


Pekka Niemistö

Sähköposti yhteystietona: pexinet@kotikone.fi | pexinet@kotikone.fi


CategoryHomepage

PekkaNiemistö (last edited 2008-11-01 22:30:05 by modexs)