SwedishTeam

SwedishTeam/Logo/ubuntu-se-logo.png

Välkomna!

Ubuntu Sverige är ett av Ubuntus LoCo Teams. Vi arbetar för att göra Ubuntu tillgängligt helt och hållet på svenska, att ge er bra och välskriven dokumentation på svenska, att få fler svensktalande att använda Ubuntu samt att ge alla den hjälp de behöver. För att nå dit behöver vi hjälp från så många som möjligt. Även om man anser att man ”inte kan något” finns det alltid något man kan hjälpa till med – Alla kan hjälpa till!

Hur blir jag medlem?

Vill du engagera dig för Ubuntu i Sverige så anmäler du dig som medlem i vårt Launchpad-team. Som medlem kan du rapportera buggar i Ubuntu på Launchpad, att delta i forumets aktivitet eller IRC-möten, Live-träffar mm. kräver inte medlemskap på Launchpad, men allting länkas samman till en gemenskap och Launchpad är ett bra ställe att börja på.

Möten

Alla är välkomna, läs mer om mötena och se när nästa är på sidan Möte. Vi har tidigare haft möten inför release-träffarna och dessa kommer att fortsätta.

Kontakt

Team Contact: Joakim Walldén
Mail: joakim(.)wallden(à)gmail(.)com
Sändlista: https://lists.ubuntu.com/mailman/listinfo/ubuntu-se
Internet Relay Chat (IRC): #ubuntu-se på irc.freenode.net

För en mer utförlig lista över kontakter och deras ansvarsområden, ta då en titt här SwedishTeam/Kontakt.

Projekt

Ubuntu Sverige är involverade i en rad olika projekt, det mesta aktiva är översättningen utav Ubuntu till Svenska samt Ubuntu-manualen.

Support

Vi erbjuder både lokal hjälp utav våra medlemmar och support över nätet via forumet, IRC och e-postlistan. Vi har även en Wiki http://ubuntu-se.org/wiki som tyvärr behöver uppdateras riktigt ordentligt på sina ställen (alla får hjälpa till!), vi har dokumentation på http://help.ubuntu-se.org/.

Övriga länkar

Twitter


CategoryLoCoTeams

SwedishTeam (last edited 2017-03-15 20:17:52 by gustav-ekner)