UbuntuAlbania

Revision 4 as of 2014-01-24 15:13:31

Clear message

Ubuntu Team leader: Gim H

Rreth Nesh

Ubuntu Albania eshte komuniteti i Ubuntu ne Shqiperi ,Kosove dhe vendet tjera ku jetojne shqiptare.

Kontakti

How to Contribute

Projektet

Launchpad Membership Policy

Meetings

Eventet

When?

What

25/1/2014

Ky takim zhvillohet në mbështetje të Ubuntu User Days: UserDays


Sub-pages :CategoryUbuntuTeams