sl

Differences between revisions 2 and 3
Revision 2 as of 2010-08-28 15:42:05
Size: 1530
Comment: Translated the text into slovenian language
Revision 3 as of 2010-08-29 12:58:06
Size: 1629
Editor: beernarrd
Comment: lektura
Deletions are marked like this. Additions are marked like this.
Line 1: Line 1:
{{{
Line 3: Line 4:
Zadeva: Združite svoje digitalno življenje z Ubuntu One! Zadeva: Poenotite svoje digitalno življenje z Ubuntu One!
Line 5: Line 6:
Program Evolution je boljši z Ubuntu One - osebnim oblakom, ki združi vaše digitalno življenje.     Program Evolution je boljši z Ubuntu One - osebnim oblakom, ki poenoti vaše digitalno življenje.
Line 7: Line 8:
Ubuntu One naredi več kot samo uskladi vaše datoteke. Kadarkoli lahko dostopate do svojih stikov, zapiskov ali zaznakom s kateregakoli računalnika na spletu, uživate v svoji najljubši glasbi iz v oblak vključene trgovine ali pretakate svojo celotno glasbeno zbirko na mobile telefone iPhone in Android. Zvišali smo standarde na osebnih oblakih. Preberite si več na http://one.ubuntu.com/.     Ubuntu One naredi več kot samo uskladi vaše datoteke. Kadarkoli lahko dostopate do svojih stikov, zapiskov ali zaznamkom s kateregakoli računalnika na spletu. V svoji najljubši glasbi lahko uživate preko v oblak vključene trgovine ter svojo celotno glasbeno zbirko pretakate na prenosne telefone iPhone ali Android. S svojo ponudbo smo zvišali standarde, ki veljajo za osebne oblake. Preberite si več o tem na http://one.ubuntu.com/.
Line 9: Line 10:
Ali že imate račun Ubuntu One?
Dodajte svoj računalnik na svoj račun z zagonom nadzornega pulta Ubuntu One.
    Račun Ubuntu One že imate?
Zaženite nadzorni pult Ubuntu One in v njem dodajte svoj računalnik vašemu računu.
Line 12: Line 13:
     Vsi stiki v imeniku “Ubuntu One” so samodejno usklajeni z vašim osebnim oblakom. Prikladno si oglejte in uredite podatke o stikih v programu Evolution ali na spletišču Ubuntu One. Ubuntu One bo vaše stike Evolution usklajeval celo z vašim mobilnim telefonom.     Vsi stiki v imeniku “Ubuntu One” se samodejno usklajujejo z vašim osebnim oblakom. Prikladno si jih lahko ogledate ali uredite v programu Evolution ali na spletišču Ubuntu One. V njem je celo poskrbljeno za usklajevanje stikov iz programa Evolution z imenikom na vašem prenosnem telefonu.
Line 14: Line 15:
        Za podatke o kopiranju ali premikanju svojih stikov v imenik Ubuntu One, si oglejte naše spletne vodnike in pogosto zastavljena vprašanja.
        https://wiki.ubuntu.com/UbuntuOne/Tutorials/
     https://wiki.ubuntu.com/UbuntuOne/FAQ/
    Podrobnosti o kopiranju ali premikanju stikov v imenik Ubuntu One si oglejte v naših spletnih vodnikih in pogosto zastavljenih vprašanjih.
    https://wiki.ubuntu.com/UbuntuOne/Tutorials/
    https://wiki.ubuntu.com/UbuntuOne/FAQ/
Line 18: Line 19:
Potrebujete pomoč ali pa ste našli hrošča. Oglejte si možnosti podpore Ubuntu One .     Potrebujete pomoč ali pa ste našli napako v programu? Oglejte si možnosti podpore za Ubuntu One.
Line 25: Line 26:
}}}

Od: Ekipa Ubuntu One <ubuntuone-support@canonical.com>
Za: ubuntuone-support@canonical.com
Zadeva: Poenotite svoje digitalno življenje z Ubuntu One!

  Program Evolution je boljši z Ubuntu One - osebnim oblakom, ki poenoti vaše digitalno življenje.

  Ubuntu One naredi več kot samo uskladi vaše datoteke. Kadarkoli lahko dostopate do svojih stikov, zapiskov ali zaznamkom s kateregakoli računalnika na spletu. V svoji najljubši glasbi lahko uživate preko v oblak vključene trgovine ter svojo celotno glasbeno zbirko pretakate na prenosne telefone iPhone ali Android. S svojo ponudbo smo zvišali standarde, ki veljajo za osebne oblake. Preberite si več o tem na http://one.ubuntu.com/.
    
  Račun Ubuntu One že imate? 
Zaženite nadzorni pult Ubuntu One in v njem dodajte svoj računalnik vašemu računu.
    
  Vsi stiki v imeniku “Ubuntu One” se samodejno usklajujejo z vašim osebnim oblakom. Prikladno si jih lahko ogledate ali uredite v programu Evolution ali na spletišču Ubuntu One. V njem je celo poskrbljeno za usklajevanje stikov iz programa Evolution z imenikom na vašem prenosnem telefonu.
    
  Podrobnosti o kopiranju ali premikanju stikov v imenik Ubuntu One si oglejte v naših spletnih vodnikih in pogosto zastavljenih vprašanjih.
  https://wiki.ubuntu.com/UbuntuOne/Tutorials/
  https://wiki.ubuntu.com/UbuntuOne/FAQ/
    
  Potrebujete pomoč ali pa ste našli napako v programu? Oglejte si možnosti podpore za Ubuntu One.
https://one.ubuntu.com/support/
    
Hvala vam.

Ekipa Ubuntu One
http://one.ubuntu.com/ 

Translations/Wanted/UbuntuOneEmail/sl (last edited 2010-09-07 18:12:41 by andrej.znidarsic)