fnac

Oferta d'activitats a centres comercials

  • Caldria fer una carta de presentació per a donar-nos a conèixer i exposar la nostra oferta. Es pot aprofitar la presentació

  • Xerrades
  • Demostracions d'Ubuntu
  • Instal·lació d'Ubuntu/Kubuntu/Edubuntu/Xubuntu en català a canvi d'equipament informàtic.
    • Això donaria un valor afegit que faria augmentar la venda d'ordinadors. Al mateix temps, ens permet dir que facilitem la compra d'equips amb Ubuntu preinstal·lat.

Esborrany de carta

Benvolguts senyors:

Els Ubuntu LoCo (Local Comunity) Teams són equips de treball d'usuaris, aficionats i professionals d'àmbit territorial. D'una manera altruista, participen en difondre, col·laborar i compartir experiències en el món del programari lliure i, concretament, en aquesta emocionant distribució anomenada Ubuntu. El Catalan LoCo Team és el nostre equip local. Un equip per a tots aquells que volem viure al màxim l'experiència d'aquest nou sistema en els territoris de parla catalana. Obert als qui vulguin col·laborar-hi o aprendre'n, perquè neix de la participació de tothom, que és el significat de la paraula africana Ubuntu: “Sóc qui sóc gràcies al que som tots junts”. El col·lectiu català no ha tingut uns inicis fàcils: el maig del 2005 vam demanar de poder constituir-nos com a grup dins d'aquesta comunitat global. Però, com sempre quan anem fora de casa, és difícil d'explicar quin és el nostre país i el nostre àmbit, més cultural que territorial... En aquell moment no va poder ser... No ens van entendre. Però, com que els catalans som tossuts de mena, després d'insistir i d'agrupar un col·lectiu prou gran, vam aconseguir reprendre el treball i, gràcies a la càtedra de programari lliure de la UPC (que ens va facilitar unes llistes de correu), al final de 2006, vam tornar al projecte amb més energia que mai.
Avui, amb membres de totes les edats, de diferents orígens i professions, junts de nou, hem aconseguit de tenir un col·lectiu dels més actius, en les llistes de correu, en l'irc (xat per a les consultes directes, per a solucions d'urgència i immediates), en l'entorn de suport “Launchpad” i en el fòrums. Les ganes de tothom, el temps esmerçat en ajudar els que no coneixem, perquè sabem que molts d'altres ens han ajudat a nosaltres, i la força que tenim, perquè creiem en l'Ubuntu, perquè creiem en la llibertat que ens ofereix el món Gnu/Linux i perquè necessitem poder viure en el món digital en català igual com ho fem en el nostre dia a dia. Aquesta il·lusió fa que el nostre col·lectiu no es pugui aturar.
És per això que ens adrecem a vostès, per a proposar-los d'encetar vies de col·laboració. Pensem que una jornada de demostració d'Ubuntu, amb els seus equips, i/o una xerrada sobre GNU/LINUX Ubuntu podria ser el tret de sotida.

Ubuntu Catalan LoCo Team

CatalanTeam/difusio/fnac (last edited 2008-08-06 16:34:34 by localhost)