escriptori

Edició d'Ubuntu per a l'escriptori

Amb l'edició d'escriptori d'Ubuntu pots navegar per Internet, llegir el correu electrònic, crear documents i fulls de càlcul, editar imatges i molt més. La versió per a escriptoris compta amb un assistent gràfic que permet instaŀlar l'Ubuntu fàcilment i ràpid, en un procés que -en un ordinador normal- acostuma a tardar menys de 25 minuts.

Simplicitat en l'escriptori

Quan engeguis l'Ubuntu per primer cop et trobaràs amb un escriptori net i ordenat, sense icones innecessàries, i amb un tema predeterminat que resulta agradable a la vista.

L'Ubuntu "Simplement funciona"

Hem fet tota la feina feixuga per tu. Un cop hagis instaŀlat l'Ubuntu, tot els programes d'ús comú estaran al seu lloc preparats perquè els utilitzis.

Un complet paquet d'ofimàtica

L'OpenOffice disposa d'una interfície d'usuari i unes característiques configurades de tal manera que sigui molt semblant als altres programes d'ofimàtica, i inclou totes les aplicacions que necessites, entre les quals podem trobar: * Processador de textos - per qualsevol cosa, des d'escriure una carta ràpida fins a un llibre sencer. * Full de càlcul - una eina per calcular, analitzar i presentar les teves dades en taules de dades o en gràfics. * Presentacions - una eina fàcil i potent per crear presentacions multimèdia efectives.

Edita i comparteix fitxers amb altres formats

Obre, edita i comparteix fàcilment els fitxers amb els teus amics, sense importar si tenen el Microsoft Office, el Word Perfect, el KOffice o l'StarOffice.

Actualitzacions ràpides i fàcils

La barra de tasques conté una àrea on se't notificarà quan hi hagin actualitzacions disponibles per a les teves aplicacions; des de pedaços de seguretat fins a millores per tot el sistema. El sistema d'actualitzacions et permet mantenir el sistema operatiu i tot el teu programari actualitzat amb tan sols uns clics.

Un gran magatzem de programari lliure

Necessites més programari? Simplement tria d'entre milers de programes que hi ha disponibles al catàleg d'Ubuntu, tots preparats per a ser instaŀlats simplement fent un parell de clics. I tot és gratuït!

Ajuda i suport

Si necessites ajuda la podràs obtenir, i en la teva pròpia llengua, consultant al grup d'ubuntaires. Pots preguntar-nos el que vulguis a través de la llista de correu, el fòrum o bé el xat.

Notes de treball

* Potser aniria bé posar captures de pantalla, igual que han fet en el lloc d'on he tret el text: http://www.ubuntu.com/products/whatisubuntu/desktopedition

CatalanTeam/web/portada/queesubuntu/escriptori (last edited 2008-08-06 16:37:39 by localhost)