Jordi67

Jordi Alins Rodamilans

Em dic Jordi Alins visc al rebedor occidental de Catalunya per on passen tres línies de ferrocarril i una teranyina de carreteres que han esmicolat l'Horta. Som gent que ens agrada el luxe, per anar a Barcelona ho fem amb el TGV que val el doble que el de rodalies.

La ciutat és la gran botiga, la universitat i l'hospital de la Terraferma i de la Franja de Ponent i un espai que ha aguantat més que Cartago malgrat les invasions. Estem traslladant els museus de les golfes a la planta del carrer. La nostra font riquesa més gran és l'aigua del canal de Pinyana.

He treballat de mestre, des d'educació infantil fins a ESO passant per una unitària i l'ensenyament d'adults. Sóc psicopedagog, jugador de paraules. Considero que la informàtica és una eina molt potent per comunicar la gent i per tenir accés a la cultura. Mantinc la meva acció per refer i mantenir la identitat nacional dels Països Catalans i contribuir a la construcció europea amb la col·laboració dels veïns més propers.

Jordi Alins

I’m Jordi Alins. I live in the occidental entrance of Catalonia where exists three train tracks and a lot of roads that draws the Horta (irrigated region). We are people who like luxury because we travel to Barcelona with TGV when we could pay half with regional train.


CategoryHomepage

Jordi67 (last edited 2008-08-06 16:32:01 by localhost)