SiscoGarcia

https://wiki.ubuntu.com/SiscoGarcia?action=AttachFile&do=get&target=sisco-b-n-mini.png

Hola, ja fa un temps que estic fent servir programari lliure, de fet vaig començar amb la Linkat fa uns anys per qüestions de feina; però com que no em va funcionar bé i m'identificava (i m'identifico) plenament amb l'esperit del programari lliure i el codi obert vaig estar un temps provant diferents alternatives fins que vaig acabar amb l'ubuntu allà per la versió 6.10.

A poc a poc vaig deixar de fer anar el programari privatiu fins que he acabat emprant només programari lliure, inclòs tot en un sistema operatiu lliure; en el sentit expressat per l'ubuntu i la filosofia que l'envolta (molt ben descrita ací).

Per tal de fer-ne difusió del programari lliure i denunciar les violacions que se'n fan en nom de les propietats de llicències i intel·lectual (entre altres excuses) mantinc el bloc que se m'ha facilitat des de caliu (gràcies), es tracta d'Ubuntaires de Ponent, on hi ha enllaços a pàgines d'ajuda i d'interès en aquest món, a més de campanyes de promoció d'aquest programari i de denúncia d'abusos en sentit contrari.

A més d'aquest ús a nivell personal del programari lliure, miro d'ajudar altra gent a instal·lar-se l'ubuntu i a fer-lo servir, així com també intento donar un cop de mà col·laborant amb alguna traducció de l'ubuntu al català. Des de la comunitat d'usuaris d'ubuntu en català col·laboro a l'organització d'activitats relacionades amb la difusió de l'ubuntu. A la feina, he contribuït a migrar tot l'insti a l'ubuntu i a explicar com fer-ho.

De moment això és tot...

SiscoGarcia (last edited 2014-04-14 16:09:44 by 62)