Equips

Equips de Treball

  • Comunicació. Prepara i porta a terme estratègies de comunicació sobre qui som, què fem i els nostres plantejaments sobre el programari i el coneixement lliures.

  • Difusió. S'encarrega d'organitzar xerrades, cursos, etc.

  • FentDissabte. S'encarrega d'organitzar i donar lluentor al wiki.

  • Web. S'encarrega de la creació i manteniment del lloc web ubuntu.cat.

L'equip d'ubuntaires en català

Equip general de la comunitat [ubuntu.cat]

Aquest equip és de lliure accés, i només cal tenir la voluntat de formar-ne part i ser usuari/a de qualsevol variant de l'Ubuntu. Aquí podeu veure el llistat actual de membres.

Equip de traductors [ubuntu-l10n-ca]

Aquest grup s'encarrega de traduir les diferents variants i versions de l'Ubuntu al català. Si us plau, abans de demanar l'ingrés a l'equip, llegiu https://wiki.ubuntu.com/UbuntuCatalanTranslators i subscriviu-vos a la llista de correu, on podreu realitzar les vostres primeres traduccions abans d'entrar a formar part de l'equip de traductors. Aquí en podeu veure el llistat de membres.

Equip d'organització [ubuntu.cat-org]

Tot i ser un grup obert, el Catalan LoCo Team té uns membres oficials que formen part d'un sub-equip d'organització. Aquest estatus dóna el dret a votar en les reunions de l'equip, permet soŀlicitar una adreça @ubuntu.cat i publicar al Planeta d'ubuntu-cat. Tota persona catalanoparlant, independentment de la seva nacionalitat o ubicació geogràfica, que vulgui participar en l'organització de l'equip i faci algun tipus de contribució a la mateixa, és lliure de demanar-ne l'accés, seguint el procés descrit a la normativa interna.

Podeu trobar la llista completa de membres a la pàgina de l'equip al Launchpad i un mapa que situa molts dels membres aquí.

CatalanTeam/Equips (last edited 2010-07-06 10:58:30 by 62)