Recursos

Altres dominis de l'equip d'Ubuntu en català

Les pàgines oficials d'ajuda

A aquest wiki trobareu l'ajuda en català, una traducció al català de les pàgines oficials d'ajuda de l'Ubuntu.

Les llistes de correu

Una llista de correu és simplement una direcció d'e-mail a la que tothom que ho vulgui es pot subscriure, de manera que rebi tots els missatges que s'hi enviïn; a més, només hi pot enviar missatges que hi estigui subscrit. Aquest sistema és molt utilitzat en el món del programari lliure per la seva eficàcia, i és el cor de l'equip català d'Ubuntu.

  • La nostra llista és ubuntu-cat ( ubuntu-cat@lists.ubuntu.com), per a les consultes tècniques. És una llista pública i tothom s'hi pot inscriure. Si voleu fer-ho, cliqueu sobre l'enllaç que us durà a la pàgina de l'inscripció.

Podeu consultar l'arxiu dels missatges enviats a la llista antiga al Gmane.

El fòrum

Per a aquells que no us atreviu amb les llistes de correu (o als qui simplement no us agradin), també disposem d'un fòrum. Podeu fer-hi totes les preguntes que vulgueu (però mireu de trobar-ne la solució al Google abans, eh!) o sinó simplement dir hola.

El canal de xat (IRC)

Si necessites ajuda ràpida o simplement vols xerrar una mica sobre l'Ubuntu, visiteu el nostre canal d'IRC. Això sí, tingueu en compte que de vegades pot passar bastant temps fins que algú contesti, així que no us desanimeu si als dos minuts ningú us ha contestat, és normal.

Equip al Launchpad

La pàgina de l'equip al Launchpad és on hi ha el llistat de membres acceptats de l'equip, i també proporciona un espai d'emmagatzematge per a tot tipus de materials i projectes.

Manuals i pàgines de referència en català al voltant del programari lliure

Wiki MoinMoin

Ubuntu

Programari lliure en general

Altres

Enllaços externs

CatalanTeam/Recursos (last edited 2022-04-30 09:00:28 by walter-garcia)