Reunions

Introducció

Aquesta pàgina s'utilitzarà per a planejar les reunions de l'equip de traducció de l'Ubuntu al català al canal de xat IRC #ubuntu-cat del servidor Freenode.

Propera reunió

Com participar a les reunions

Les reunions prenen lloc a intervals no regulars al canal de xat IRC #ubuntu-cat del servidor Freenode, i s'anunciaran amb antelació la llista de traducció.

Tothom és benvingut a participar-hi i a afegir nous temes de discussió a l'agenda. Per a unir-se a les reunions:

Utilitzeu el vostre client d'IRC preferit (com ara l'xchat, xchat-gnome, irssi o mIRC) per a connectar-vos a la xarxa IRC del Freenode a irc.freenode.net. Podreu fer-ho manualment des del client escrivint:

  • /server irc.freenode.net

Llavors podreu entrar al canal #ubuntu-cat a l'hora i el dia de la reunió a què vulgueu participar. Podreu fer-ho manualment des del client escrivint:

  • /join #ubuntu-cat

De manera alternativa, podeu utilitzar un client web d'IRC per a participar a les reunions directament des del vostre navegador d'Internet. Simplement cal que feu clic a aquest enllaç en el dia i hora de la reunió.

Agenda i resums

Podeu veure els resums i els registres complets de les reunions anteriors, o bé afegir temes nous a l'agenda de reunions futures en el calendari de sota:

  • Visualització dels resums: per a veure el resum d'una reunió anterior, feu clic a una de les dates de color vermell del calendari. Alternativament, podeu fer clic als enllaços de sota, els quals mostren les dates en què hi va haver reunions.

  • Addició d'un tema nou per a l'agenda: si voleu afegir un tema nou a l'agenda d'una reunió futura:

    • Si ja hi ha una pàgina per a la reunió (la data en el calendari és de color vermell), simplement haureu de fer clic a la data en el calendari i editar la pàgina que s'obrirà per a afegir-hi el tema proposat.
    • Si encara no hi ha cap pàgina per a la reunió, podeu crear-ne una fent clic a la data corresponent del calendari.

<< <  2024 / 3 >  >>
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31


CategoryUbuntuCatalanTranslators

UbuntuCatalanTranslators/Reunions (last edited 2011-06-09 10:33:40 by oersted)