Contacte

Llista de correu

IconsPage/IconEnvelope.png La llista és l'eina de comunicació i coordinació primària de l'equip de traducció. Qualsevol pot utilitzar-la per a tota mena de qüestions relacionades amb la traducció de l'Ubuntu (preguntes, oferiments de col·laboració, informes d'errors de traducció, etc.). Us recomanem que us hi subscriviu per a seguir l'estat de la traducció al català de l'Ubuntu; tot i això, no cal estar subscrit per a enviar-hi correus, però tingueu en compte que els missatges dels no subscriptors trigaran una mica més a aparèixer a la llista, ja que s'hauran de processar manualment per a diferenciar-los del correu brossa. De totes maneres, aquests missatges es rebran a la llista com tots els altres (amb el retard corresponent).

Tingueu en compte que tot els membres de la llista són voluntaris, i en el cas que us puguin ajudar us contestaran si és que o quan tinguin temps. Dit això, només cal esmentar que la majoria dels missatges (per no dir tots) reben resposta poques hores després del seu enviament.

Xat IRC

IconsPage/PicIRC.png L'equip de traducció no disposa d'un canal propi, tot i que podeu anar a #ubuntu-cat o a #softcatala si preferiu aquest medi de comunicació. Els membres de l'equip solen ser-hi a intervals no regulars, però segurament allí hi trobareu algú que us podrà ajudar.


CategoryUbuntuCatalanTranslators

  1. Nota: tot i que podeu canviar l'idioma de la pàgina https://lists.ubuntu.com/mailman/listinfo/ubuntu-l10n-ca i dels missatges de gestió de la llista al català (botó de la part superior dreta), és aconsellable que el deixeu en anglès. Això és degut al fet que la traducció catalana de la versió 2.1.8 gestor de correu de la llista conté força errades de traducció, algunes de les quals afecten negativament la presentació de les pàgines del gestor de correus. Totes les errades crítiques foren solucionades en la versió 2.1.11, però el lloc web de l'Ubuntu encara utilitza la 2.1.8. (1)

UbuntuCatalanTranslators/Contacte (last edited 2021-04-10 14:07:20 by walter-garcia)