CompteNouLaunchpad

Traducció de l'Ubuntu > Creació d'un compte del Launchpad

Com crear un compte nou

Per crear un compte nou del Launchpad, aneu a la pàgina de registre de compte. Simplement us caldrà una adreça de correu electrònic on el Launchpad us pugui contactar.

Uns quants punts a tenir en compte:

  • Correu de confirmació: si no rebeu un correu electrònic de confirmació del Launchpad, pot ser que l'hagi capturat un filtre de correu brossa. Si creieu que pugui haver passat això, podeu intentar registrar-vos amb una adreça del Gmail. Sempre podreu canviar l'adreça que hàgiu registrat més endavant.

  • Nom visible: el Launchpad us demanarà que introduïu un nom visible («Display name»). Aquest és el nom que tothom podrà veure a la pàgina del vostre perfil i adjuntat a les tasques que feu. Molta gent sol utilitzar el seu nom real o un pseudònim que ja sigui força conegut.

  • Protecció de l'adreça electrònica: la vostra adreça de correu electrònic només la veuran els usuaris registrats al Launchpad, i no pas les aranyes dels motors de cerca o bé robots d'spam. De totes maneres, en tot moment podreu ocultar-la de manera que no la vegi ningú.

Un cop hàgiu creat el compte nou, és hora de fer saber als altres usuaris del Launchpad una mica sobre vós.

Com personalitzar el perfil

En acabar de crear el compte, el vostre perfil és força buit. Podeu afegir-hi informació pròpia tot seguit. Un cop comenceu a fer servir el Launchpad, el vostre perfil també informarà sobre el tipus de tasques que realitzeu al Launchpad.

mpr-profile.jpg

Pàgina del perfil d'en Matthew Revell

Podeu personalitzar el vostre perfil de maneres diferents:

Una de les maneres més fàcils de donar-vos a conèixer al Launchpad és pujant una foto al perfil. Ha de tenir una mida de 192x192 píxels i no superar els 100 KB.

El vostre nom del Launchpad

Ja heu triat el nom visible -és a dir, el nom que l'altra gent veurà adjuntat a les tasques que feu- però el Launchpad també haurà generat automàticament un nom d'usuari del sistema.

En terminologia del Launchpad, aquest serà el vostre nom, i s'utilitzarà majoritàriament en URL. Si sou un membre de l'Ubuntu, també formarà part de la vostra adreça ubuntu.com, en el format nom@ubuntu.com.

Per exemple: si el vostre nom del Launchpad fos jordi.roure, la pàgina personal del Launchpad seria https://launchpad.net/~jordi.roure i la vostra adreça de l'Ubuntu seria jordi.roure@ubuntu.com.

Si voleu canviar el nom que el Launchpad us ha generat automàticament, ara és un bon moment per fer-ho. És aconsellable fer-ho el més aviat possible, ja que un cop hàgiu començat a utilitzar el Launchpad, pot ser una mica incòmode, ja que això canviarà els URL de la feina que hàgiu fet.

Pas següent

Un cop hàgiu creat i personalitzat el vostre compte del Launchpad, ja podreu enviar els primers suggeriments de traducció.

Abans que res, però, caldrà que us llegiu la nostra Guia de traducció per familiaritzar-vos amb la terminologia i les convencions que utilitzem en traduir.


CategoryUbuntuCatalanTranslators

UbuntuCatalanTranslators/CompteNouLaunchpad (last edited 2010-10-18 21:47:51 by 153)